رساله دکتری عضو هیات علمی دانشگاه کاشان برگزیده سال شد

۱۵ مهر ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۰۷۴ اخبار دانشگاه
رساله دکتری عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان در پانزدهمین دوره جشنواره پایان نامه سال دانشجویی به عنوان پایان نامه برگزیده انتخاب شد.

رساله دکتر سید عبدالجابر قدرتیان، با عنوان "مدلی عمومی برای صورت بندی راهبردهای کلان صنعت" رتبه نخست در گروه علوم انسانی (شاخه مدیریت) را به خود اختصاص داده است.

این پایان نامه با راهنمایی دکتر "حسین رحمان سرشت" و مشاوره دکتر "عادل آذر" و دکتر "سیدحسین میرجلیلی"، در شهریورماه 1389 در دانشکده حسابداری و مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی دفاع شده است.

لازم به ذکراست دکتر قدرتیان از سال 1390 به عنوان عضو هیات علمی و رئیس گروه نظارت و ارزیابی عملکرد معاون طرح و توسعه در دانشگاه کاشان مشغول به فعالیت هستند.