همایش سراسری رهپویان فرج دانشگاه کاشان به کار خود پایان داد

۱۵ مهر ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۴ کد : ۲۰۷۳ اخبار دانشگاه
نخستین همایش دانشجویی "رهپویان فرج"، که با حضور فعالان و تشکل های دانشجویی مهدویت سراسر کشور از یازدهم مهرماه سالجاری به مدت سه روز در کاشان برگزار شد، روز پنجشنبه پایان یافت.

دبیر همایش سراسری دانشجویی رهپویان فرج نیز در این آیین گفت: بیش از یکصد دانشجو از 40 دانشگاه سراسر کشور در این همایش حضور داشتند.

مهدی اعرابی اظهار داشت: غنی سازی و همسوسازی فعالیت های دانشجویی، آشنایی و برقراری زمینه ارتباط فعالان تشکل های دانشجویی مهدویت، تمرکز و انسجام فعالیت ها به منظور جلوگیری از موازی کاری و ارایه ایده و خوراک فرهنگی به فعالان این عرصه از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این همایش بود.

وی، برگزاری کارگاه ها، نشست های عمومی و کمیسیون های تخصصی با موضوع جنگ نرم و دشمن شناسی، ولایت پذیری، آسیب شناسی فعالیت های فرهنگی مهدویت، آموزش کاربردی و آموزش معرفتی را از دیگر برنامه های این همایش سه روزه برشمرد.

به گفته وی، در این کارگاه های آموزشی، استادان برجسته مرکز تخصصی مهدویت قم، موضوعاتی را در خصوص مهدویت برای دانشجویان ارائه کردند.

اعرابی، همچنین از ایجاد دبیرخانه مهدویت نیز خبر داد و تاکید کرد: ایجاد این کانون گامی برای متحد کردن فعالیت های کانون های مهدویت می باشد.

نخستین همایش دانشجویی "رهپویان فرج" به همت کانون نگاه سبز دانشگاه کاشان برگزار شد.