امر به معروف و نهی از منکر یکی از شاخصه های اصلی مسلمان است

۱۰ مهر ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۳ کد : ۲۰۶۴ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از شاخصه های اصلی مسلمان است.
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از شاخه های اصلی مسلمان است.

حجت الاسلام عباس خادمیان در جمع نمازگزاران مسجد دانشگاه کاشان در توضیح و تفسیر آیه ی110 سوره ی آل عمران افزود: مسئله ی اصلاح اجتماعی فقط با حکم و قانون و غیره حل نمی شود، بلکه باید خود افراد دخیل باشند و امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه، برخی برای برخورد با بد حجابی کار فرهنگی را لازم می دانند اظهار داشت: کار فرهنگی به جای خود، اما باید با حرمت شکنان برخورد شود.

وی یادآورشد: خوشبختانه در دانشگاه کاشان همه مباحث فرهنگی برای اقشار دانشگاهی پیش بینی شده است و دیگر قصوری در زمینه ی حجاب و عفاف بخشودنی نیست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، با اشاره به عزم جدی ریاست و مسئولان دانشگاه در برخورد با بدحجابی خاطر نشان کرد: دانشجویان این دانشگاه، با تنظیم طوماری بزرگ خواستار برخورد با پدیده ی زشت بدحجابی می باشند.

وی تأکید کرد: استادی که نگاه سکولار دارد و همچنین دانشجویی که شئونات اخلاقی را رعایت نکند جایش در دانشگاه نیست.

حجت الاسلام خادمیان، وضعیت حجاب خواهران در دانشگاه کاشان را خوب توصیف کرد و افزود: به یاری خدا بخش اعظم اساتید و دانشجویان این دانشگاه از نیروهای خوب و ارزشی هستند.

یادآوری می شود روزانه بیش از500 نفر از اساتید، کارمندان و دانشجویان در نماز جماعت ظهر و عصر مسجد دانشگاه حضور دارند.