177دانشجو دوره های مهارتی تابستان مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان را گذراندند

۱۰ مهر ۱۳۹۱ | ۱۴:۴۳ کد : ۲۰۶۳ اخبار دانشگاه
177دانشجو دوره های مهارتی تابستان مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان را گذراندند
 رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: 177 دانشجو تابستان امسال در دوره های مهارتی مرکز کارآفرینی این دانشگاه شرکت کردند.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: یک هزار و 317 نفر ساعت، 25 دوره مهارتی این مرکز را طی 257 ساعت گذراندند.

وی، حسابداری کاربردی، word مقدماتی تا پیشرفته، Excel، فتوشاپ، لینکس، طراحی وب سایت، سفره آرایی، میکرو کنترلر، رباتیک کاربردی، اتوکد و دوره های آموزشی مهندسی مکانیک، منابع طبیعی، عمران، معدن و ریاضی را از دوره های برگزار شده این مرکز برشمرد.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان افزود: برای 164 نفر از افراد شرکت کننده در دوره ها پس از موفقیت در آزمون گواهینامه صادر شد.

وی، همچنین به  شرکت 340 دانشجو در قالب پنج هزار و 720 نفر ساعت در دوره های برگزار شده این مرکز در سال 90-91 اشاره کرد و اظهار داشت: این افراد نیز مهارتهای کارآفرینی را در23 دوره آموزشی، طی 394 ساعت گذراندند.

دکتر فرجی، آموزش و ترویج کارآفرینی و تحریک انگیزه ها و شکوفایی خلاقیت ها و استعدهای دانشجویان را از اهداف مرکز کارآفرینی ذکر کرد و یادآورشد: شناخت این افراد از توانایی های خود و آگاهی دادن در این زمینه و برانگیختن آنها از اصلی ترین وظایف آموزش کارآفرینی است.