دیدار جمعی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده جانبازان و شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۸ مهر ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۷ کد : ۲۰۵۸ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رییس دانشگاه کاشان، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی دیگر از کارکنان این دانشگاه، با تعدادی از خانواده جانبازان و شهدای شهرستان کاشان دیدار کردند.

رییس دانشگاه کاشان، در دیدار با جانبازسرافراز آقای طرفدار گفت: شما جانبازان، سند افتخار نظام جمهوری اسلامی هستید.

دکتر عباس کتابی، رشادت ها و ایثارگری های جانبازان در دوران هشت سال دفاع مقدس را حایز اهمیت دانست و افزود: جانبازان اسوه ایثار و پایمردی و رشادت به شمار می روند که بایستی از این افراد در جامعه در تمامی زمینه ها الگو گرفت.

وی خاطر نشان کرد: عزت، سربلندی و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی ایران، مرهون ایثار و از جان گذشتگی جانبازان و خانواده شهداست.

مدیر امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه کاشان نیز، هدف از دیدار با خانواده جانبازان و شهدا را تجلیل و تکریم از دلاورمردیهای این افراد دانست و گفت: رمز ماندگاری امروز نظام جموری اسلامی مدیون فداکاریها و ایثار این جوانان در دوران هشت سال دفاع مقدس بوده است.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: تداوم راه این افراد جان برکف، برای حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی بر همگان لازم است.

همچنین این جمع به همین مناسبت، ازخانواده شهید علی تاجری نیاسری و شهید محمد حسین محبتی دیدار و برای این خانواده ها اجر معنوی و صبر جزیل را از خداوند متعال خواستار شدند.