برگزاری نشست های ادواری هیات رییسه با اعضای هیات علمی دانشکده ها

۱۲ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۰۵۶ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از برگزاری نشست های ادواری اعضای هیات علمی دانشکده ها با هیات رییسه این دانشگاه خبر داد.

رییس دانشگاه کاشان، ازبرگزاری نشست های ادواری هیات رییسه با اعضای هیات علمی دانشکده ها این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: در راستای تعامل بیشتر اعضای هیات علمی با مدیریت دانشگاه، جلسات ادواری اعضای هیات علمی دانشکده ها با هیات رییسه دانشگاه برگزار شده است.

وی افزود: در این نشست ها بحث و تبادل نظر در خصوص وضعیت آموزش، پژوهش، فرهنگی و اجرایی صورت گرفته و راهکارها و پیشنهادات جهت ارتقاء مجموعه دانشکده ها و دانشگاه بررسی گردیده است.

به گفته وی، ارتقاء کیفیت آموزش، توسعه تحصیلات تکمیلی و کاربردی شدن پایان نامه ها و پروژه های تحقیقاتی، ارتباط بیشتر با جامعه، توجه به ابعاد فرهنگی، تربیتی و شاگرد پروری از دیگر موارد مطرح شده در این نشست ها بوده است.

تاکنون هشت نشست به ترتیب در دانشکده های فیزیک، علوم ریاضی، شیمی، مهندسی، علوم انسانی، ادبیات و زبان های خارجی، معماری و هنر و پردیس خواهران برگزار شده است.