چهارمین کنگره بین المللی فناوری نانو در دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد

۱۸ شهریور ۱۳۹۱ | ۲۰:۲۲ کد : ۲۰۴۹ اخبار دانشگاه
چهارمین کنگره بین المللی فناوری نانو، با حضور جمعی از محققان و پژوهشگران فناوری نانو از سراسر کشور و کشورهای خارجی در دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد.

رییس پژوهشکده نانو فناوری دانشگاه کاشان گفت: از زمان اعلام فراخوان برگزاری این کنگره حدود دو هزار و 200 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی هایت داوران 935 مقاله برای ارائه در این کنگره پذیرفته شد.

دکتر مصطفی زاهدی فرد اظهار داشت: در مدت سه روز برگزاری این کنگره، 120 مقاله به صورت شفاهی و 815 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود.

دبیر برگزاری چهارمین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو خاطر نشان کرد: از بین مقالات پذیرفته شده، 30 مقاله خارجی و بقیه داخلی است.

وی تصریح کرد: در این کنفرانس،20 مهمان خارجی از اساتید و محققان صاحب نام نانو از کشورهای آمریکا، کانادا، آلمان، مجارستان، مالزی، بلاروس و اروگوئه نیز در این کنگره سه روزه شرکت دارند.

وی، برگزاری همایش دانشجویی نانو را از دیگر برنامه های این کنگره بین المللی دو روزه ذکر کرد و افزود: این همایش با حضور دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای علوم و فناوری نانو با هدف حمایت از طرح های تحقیقاتی دانشجویان برگزار می شود.

این کنگره بین المللی ، با همکاری ستاد نانو فناوری ایران و دانشگاه کاشان، تا 20 شهریور ماه  در دانشگاه کاشان ادامه دارد.