دانشگاه کاشان رتبه دوم مسابقات کشوری کمیکار را کسب کرد

۱۸ شهریور ۱۳۹۱ | ۲۰:۲۳ کد : ۲۰۴۷ اخبار دانشگاه
تیم توسن دانشگاه کاشان در هفتمین دوره مسابقات کشوری کمیکار در بخش عملکرد رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

دبیر اجرایی هفتمین دوره مسابقات کمیکار گفت: در این رقابت ها که با حضور 46 تیم به مدت دو روز در دو بخش پوستر و عملکرد برگزار شد تیم دانشگاه پیام نور کرمانشاه موفق شد مقام نخست این دوره از رقابت ها را کسب کند.

دکتر عبدالله ایرانخواه اظهار داشت: رتبه سوم این دوره از مسابقات را نیز به دو تیم پایونر پژوهشسرای علمی حریری و کاسیان دانشگاه کاشان  اختصاص یافت.

وی خاطر نشان کرد: در بخش پوستر نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان مقام نخست این رقابت ها را کسب کرد.

به گفته وی،  تیم ماژالان از دانشگاه سمنان و دانشگاه صنعتی سهند به ترتیب مقام های دوم تا سوم این رقابت ها را نایل شدند.

دکتر ایرانخواه افزود: در بخش دانش آموزی نیز تیم سیسکو، برگزیده این دوره از مسابقات شد.

دبیر اجرایی هفتمین دوره مسابقات کمیکار افزود: تیم های نخست تا سوم بخش عملکرد به ترتیب 700، 500 و 300 هزار تومان و در بخش پوستر نیز به ترتیب 350 ، 250 و 150 هزار تومان دریافت می دارند.

در اختتامیه این دوره از مسابقات دبیر انجمن مهندسی شیمی ایران، عضو هیات مدیره انجمن شیمی ایران،جمعی از دانشجویان مهندسی شیمی ایران و رییس دانشگاه کاشان حضور داشتند.

هفتمین دوره مسابقات سراسری کمیکار به مدت دو روز در دانشگاه کاشان ادامه داشت.