سفیر برزیل: تحت تاثیر دستاوردهای دانشگاه کاشان قرار گرفتم

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۰:۰۴ کد : ۲۰۳۸۰ اخبار دانشگاه

سفیر برزیل گفت: من تحت تاثیر دستاوردهای دانشگاه کاشان قرار گرفتم که یکی از دانشگاه های برتر ایران است و در جهان هم جایگاه مناسبی دارد.
لودمار آگیار در پاسخ به خبرنگاران در خصوص بازدید از دانشگاه کاشان را چگونه ارزیابی کردید؟ افزود:  از دیداری که از پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان داشتم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و در دانشگاه کاشان که با رئیس دانشگاه دکتر کتابی صحبت کردم و هیئت رییسه دانشگاه که اینجا حضور داشتند، در مورد مباحث مختلف در زمینه همکاری های احتمالی گفت و گو کردیم.
وی  در خصوص  تصمیمات گرفته شده ایجاد ارتباط بین دانشگاه های آمریکای لاتین و مشخصا برزیل و دانشگاه کاشان، خاطر نشان کرد:  ما زمینه های مشخص مشترکی در رشته ها، حوزه های علمی و تکنولوژی بین دانشگاه کاشان و دانشگاه های برزیلی را پیدا کردیم و حالا وظیفه من این است که با دانشگاه های برزیل ارتباط بگیرم و ببینم در چه سطحی و در چه مقاطع و رشته هایی میتوانیم این همکاری ها را بصورت تفاهم نامه و تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه های برزیل و دانشگاه کاشان ایجاد کنیم.