به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران صورت پذیرفت؛

تجلیل از اساتید نخبه بسیجی دانشگاه کاشان

۰۳ تیر ۱۴۰۱ | ۱۸:۱۷ کد : ۲۰۲۵۷ اخبار دانشگاه

درآستانه فرارسیدن 31 خردادماه سالروزشهادت شهیددکترمصطفی چمران و روز بسیج اساتید به همت بسیج اساتید دانشگاه کاشان اردوی زیارتی حضرت علی ابن محمد ابن باقر(ع)، غبار روبی گلزارشهدای گمنام راوند و تجلیل از اساتید نخبه بسیجی روز سه شنبه 31 خردادماه برگزار شد.
دراین مراسم که با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مسئول بسیج اساتید دانشگاه های شهرستان کاشان، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه کاشان و مدیراجرایی آستان مقدس مشهد اردهال برگزار شد، حجت الاسلام جواد خسروی ضمن تبریک این روز با اشاره به زوایای اخلاقی و شخصیتی دکتر چمران گنجاندن چند واحد چمران شناسی در واحدهای درسی دانشگاه باید مورد توجه قرارگیرد.

درادامه دکترعباس کتابی رییس دانشگاه کاشان نیز با تبریک روزبسیج اساتید به تخصص علمی ونبوغ فکری ایشان اشاره کرده وبیان داشت: دانشمندی چون چمران ها که نه تنهادرحوزه علمی سرآمد بودند بلکه در ابعاد عرفانی و اخلاقی نیز برای تک تک اساتید ما اسوه بودند و باید دانشگاه های ما شبیه چمران ها را تربیت کند.
درپایان این مراسم از اساتید نخبه بسیجی در هر دانشکده تجلیل به عمل آمد.
برپایی نماز جماعت مغرب و عشاء، قرائت دعای توسل و پذیرایی شام از دیگر برنامه های این اردوی زیارتی بود.