نفرات برگزیده مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن کریم کارمندان دانشگاه کاشان

۰۸ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۲۰۲۴ اخبار دانشگاه
مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، از اعلام نفرات برگزیده دانشگاه کاشان در دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه کارکنان دانشگاه های سراسر کشور خبر داد.

مریم هاشمی افزود: این دوره مسابقات در رشته های تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ 5-10-20 جزء، حفظ کل قرآن، مفاهیم قرآن، زندگانی چهارده معصوم(ع) و تحقیق یا مقاله با موضوع قرآن و عترت به صورت شفاهی، کتبی برگزار شد.

وی اظهار داشت: در مرحله دانشگاهی خانم ها لیلا خانی در رشته حفظ، افسانه شمس تلاوت تحقیق، امینه محسن زاده تلاوت ترتیل و آقای امیرحسین کاشانی نژاد در رشته تلاوت تحقیق به مرحله نهایی کشوری راه یافتند.

وی، در بخش نهایی کشوری نیز خانم افسانه شمس در رشته تلاوت تحقیق رتبه نخست و خانم امینه محسن زاده در رشته تلاوت ترتیل رتبه چهارم را کسب نمودند.

دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه کارکنان دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.