دکتر مومنیان: کانون فرش بین بخش دولتی و خصوصی اطمینان ایجاد کرده است

۰۶ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۰۱۸ اخبار دانشگاه
رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان افزود: در میان کانون‌های مختلف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش، بیشترین ارتباط را با بخش خصوصی برقرار کرده و اعتماد فعالان این عرصه را به دست آورده است.

دکتر حمیدرضا مومنیان، دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار کرد: یکی از نهادهای مؤثر در بدنه صنایع مختلف کانون‌ها هستند که توانسته‌اند ارتباط نزدیکی را با صاحبان صنایع در بخش خصوصی برقرار کنند.

دبیر کانون هماهنگی و دانش صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیان کرد: کانون هماهنگی و دانش صنعت فرش توانسته است بین بخش دولتی و خصوصی اطمینان ایجاد کند. ارتباطی که برای بیان مشکلات و رفع آن‌ها ایجاد شده است ضرورت وجود کانون فرش را اجتناب ناپذیر می‌کند.

مومنیان با اشاره به محل استقرار کانون هماهنگی و دانش صنعت فرش در کاشان توضیح داد: کاشان یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین مناطق فرشبافی در دنیا و همچنین یکی از پنج منطقه بزرگ تولید فرش ماشینی جهان است و تقریباً بیشتر از 75 تا 80 درصد میزان سرمایه گذاری، اشتغال و تولید فرش ماشینی کشور در یک محدوده جغرافیایی بسیار کم یعنی کاشان قرار دارد. این دو مسئله باعث شده که کانون فرش جایگاه بالایی را پیدا کند.

وی عنوان کرد: این کانون توانسته با بخش خصوصی ارتباطی موفق برقرار کند و نهادهای مرتبط با فرش را بر سَرِ یک میز گرد آورده و موجبات همفکری و به تبع آن راهگشایی مشکلات و مسائل را فراهم آورد.

رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان در توضیح جایگاه کانون فرش گفت: در حال حاضر کانون جایگاه رفیع و معتبری را در بین نهادهای فرش دارد. نهادهای فرش عمدتاً خصوصی هستند و کانون فرش توانسته است به عنوان مرجع و مأمن معتبر و مورد وثوق در فرش ایران، نقش آفرینی نماید.

مومنیان بیان کرد: دست اندرکاران و علاقمندان فرش ایران می‌توانند با حضور در کانون به عنوان یک تشکل غیر سیاسی و صرفاً صنفی و خارج از دغدغه و نگرانی، مسائل خود را مطرح، بررسی و پیگیری کنند. از نظر ما این مهم‌ترین اتفاقی است که پس از انقلاب در حوزه فرش ایران رخ داده است.