نشست اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با مدیران شرکت فولاد کویر

۰۶ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۰۱۷ اخبار دانشگاه
جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان با مدیران مجتمع فولاد کویر دیدار کردند.

مشاور رئیس دانشگاه کاشان هدف از این نشست را ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت و همکاری در رفع مشکلات صنایع بیان کرد و افزود: در این نشست اعضای هیات علمی دانشگاه طرح ها و پروژه هایی را که  برای توسعه این صنعت لازم است بیان داشتند.

دکتر محسن شاطریان از انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه و مجتمع فولاد کویر در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: انعقاد این تفاهم نامه، اساتید می توانند دانشجویان را به پایان نامه هایی که در ارتباط با صنعت فولاد است سوق دهند.

وی برنامه ریزی و هماهنگی جهت انجام بازدیدهای علمی و تحقیقاتی دوره ای اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان از مراکز فنی و صنعتی را از جمله برنامه های دانشگاه کاشان ذکر کرد و افزود: سعی بر این است از مسئولین و متخصصین صنـایع جهت بـازدیـد و آشنایی با دانشگاه و شرکت در گروه های تخـصصـی در راستـای تـوسعه و تعمیق بیشـتـر روابط و بررسـی امـکـانـات مـوجـود دانشـگـاه جهت تحقیقات و پروژه های صنعتی و هدفمند کردن و جهت دار نمودن پژوهشهای کاربردی دانشگاه متناسب با نیاز های صنعتی کشور دعوت بعمل آید.