پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه کاشان در خصوص عروج عاشقانه شهید مدافع حرم آل الله "شهید حسن صیاد خدایی"

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۰۱۲۰

بسم رب شهدا و صدیقین

شهادت زیباترین و اصلی‌ترین گذرگاه رسیدن به معبود است که شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه درخشان، برای همیشه جاویدان باقی می‌مانند و عزت، شرافت، سربلندی برای امت اسلامی به جای گذاشته و ثبات و استمرار خط سرخ شهادت را با خون خود تضمین نموده و راه شجاعت را به همگان می‌آموزند.
و بار دیگر دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ذات شرور خود را با ترور و شهادت یکی از سپاهیان جان‌برکف نشان دادند. شهادت مظلومانه شهید حسن صیاد خدایی که از شاگردان سرافراز مکتب حاج قاسم بود نشان داد که فرهنگ شهادت، ساده‌زیستی و مقاومت در بین پاسداران ایران اسلامی، از همیشه زنده‌تر و جاری‌تر است.
روابط عمومی دانشگاه کاشان عروج عاشقانه شهید مدافع حرم آل الله "شهید حسن صیاد خدایی" را به محضر امام عصر(عج) و نائب برحقش رهبر معظم انقلاب، ملت عزیز ایران، تبریک و تسلیت عرض کرده و این اقدام تروریستی دشمنان و عوامل آن را محکوم می‌نماید. یقینا خون آن شهید رشید، درخت مقاومت را تنومندتر و زوال و نابودی دشمنان را نزدیکتر خواهد کرد.

روابط عمومی دانشگاه کاشان