معلمی فقط یک شغل نیست بلکه هنر، ذوق، ایثار و فداکاری هم هست

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۵ کد : ۲۰۰۰۴ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

« تکریم معلم، عزیز داشتن انسان است.»
مقام معظم رهبری دامت برکاته

دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت اندیشمند فرزانه،  استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام والای معلّم و استاد است. فرصتی است ارزشمند تا یادآور جایگاه رفیع و نقش بی بدلیل اساتید در آموزش و تربیت جوانان دانشجو برای آینده بهتر جامعه باشیم،  کاری که فقط یک شغل نیست بلکه هنر، ذوق، ایثار و فداکاری هم هست. استاد فقط به معنای معلم نیست، بلکه به معنای مربی نیز هست یعنی استاد علاوه برآموختن دروس و مطالب علمی، بر شخصیت و شاکله دانشجو نیز تاثیرگذار و موثر است. به راستی که عرصه‌ی آموزش و تربیت کشور با همت بلند، فداکاری و تلاش بی پایان معلّمین و اساتید عزیز است که همواره پویا و در حال رشد و تعالی است و قطعا با مجاهدت ایشان در تربیت نسلی پویا و کارآمد به ثمر می‌نشیند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد بزرگوار شهید مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز معلّم را به تمامی تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت، به ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی گرانقدر دانشگاه کاشان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. انتظار میرود برنامه ریزان و تصمیم سازان کشور جایگاه رفیع اساتید دانشگاه را بیش از پیش قدر بدانند و با تکریم شایسته علم و عالم انگیزه و امید بیشتری برای کسب  دانش و تحصیل در جوانان ایجاد نموده تا در ساخت آینده درخشان کشور عزیزمان نقش آفرین باشند.   برای همکاران عزیزم در مسیر اعتلای بیشتر دانشگاه بویژه تحقق فرمان رهبر حکیم و فرزانه انقلاب برای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین طلب توفیق الهی و موفقیت دارم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان