مسابقه کتبی:حماسه جاوید

۱۷ دی ۱۳۸۴ | ۱۷:۴۲ کد : ۲۰ اخبار دانشگاه
در آستانه ماه محرم، ماه قیام همیشه زنده عاشورای حسینی که در سال جاری با ایام ا... طلوع فجر انقلاب همراه شده است. روابط عمومی دانشگاه با برپایی مسابقه کتابخوانی از کتاب پژوهشی تازه پیرامون قیام امام حسین(ع)، نوشته دکتر سید جعفر شهیدی، سعی می‌کند گامی کوچک در راستای بیشتر آشناساختن کارکنان این دانشگاه با درس‌ها و عبرت‌های عاشورا بردارد.دانشجویان گرامی وخانواده‌های محترم کارکنان) برای شرکت در این مسابقه توجه شما را به موارد زیر جلب می‌کنیم.

زمان: 15/11/84  ساعت 14

مکان: کلاس 14 دانشکده علوم

مسابقه به صورت کتبی و حضوری برگزار خواهد شد.

کتاب مذکور در روابط عمومی موجود می باشد. خانواده همکاران شامل همسر و فرزندان می باشد.

فرصت ثبت نام: از شنبه 17/10/84  لغایت 24/10 با مراجعه به روابط عمومی

جایزه ویژه برای 15 نفر:

یک کمک هزینه سفر به کربلا 1500000 ریال ، یک کمک هزینه سفر به سوریه 1000000 ریال ، یک کمک هزینه سفر به مشهد 700000 ریال، 12 عدد ربع سکه بهار آزادی برای 12 نفر.

قابل توجه کارمندان گرامی: برابر توافق صورت گرفته با مدیریت محترم طرح و برنامه پیگیری لازم جهت صدور گواهینامه آموزشی برای شرکت در این آزمون در صورت کسب حد نصاب نمره صورت خواهد گرفت.