کارکنان دانشگاه کاشان به یاری زلزله زدگان شتافتند

۲۶ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۴۳ کد : ۱۹۹۸ اخبار دانشگاه
جمعی از دانشگاهیان و کارکنان دانشگاه کاشان با اهداء کمک های نقدی و غیرنقدی خود به یاری زلزله زدگان آذربایجانی شتافتند.

دانشگاهیان در این اقدام خداپسندانه، اقلام مورد نیاز زلزله زدگان شامل پتو، کنسرو مواد غذایی، البسه و آب معدنی و دیگر مواد خوراکی را به پایگاهی که به این منظور تدارک دیده شده بود، اهدا کردند.

کمک های جمع آوری شده برای ارسال به مناطق زلزله زده به جمعیت هلال احمر شهرستان کاشان تحویل داده شد.

دانشگاهیان ضمن  ابراز تاثر از حادثه دلخراش زلزله آذربایجان و اعلام همدردی با هم میهنان عزیزمان ، آمادگی خود را برای حضور در مناطق زلزله زده و کمک به زلزله زدگان  و بازماندگان حادثه اعلام داشتند.