دانشگاه کاشان از خبرنگاران فعال تجلیل کرد

۲۵ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۴۰ کد : ۱۹۹۶ اخبار دانشگاه
طی مراسمی از خبرنگاران فعال و اصحاب رسانه کاشان در دانشگاه کاشان تقدیر شد.

رییس دانشگاه کاشان در این مراسم، با قدردانی از خبرنگاران گفت: قلم خبرنگار سلاح مبارزه با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان است.

دکتر عباس کتابی، بر نقش فرهنگ هر جامعه در پیشرفت و توسعه تاکید کرد وافزود: تاثیر خبرنگاران بر جامعه در زمینه انتقال مسائل فرهنگی بسیار مهم و قابل توجه است.

وی، با اشاره به توطئه ها و دسیسه های مختلف دشمنان بر علیه جوانان نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت:خبرنگاران می توانند با قلم فرسایی درست و صحیح و بیان واقعیت های جامعه، از نفوذ انواع تهدیدها و آسیب ها به جامعه جلوگیری کنند.

وی، جهاد علمی را رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: در این زمینه نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه  در عرصه جهاد علمی حایز اهمیت است.

دکتر کتابی، همچنین ارتباط بیشتر دانشگاه و خبرنگاران را به منظور ایجاد زمینه های پیشرفت و توسعه دانشگاه و شهرستان بسیار ضروری قلمداد کرد و افزود: خبرنگاران می توانند با ارائه و انعکاس دستاوردها و فعالیت های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در راستای ارتقاء سطح علمی دانشگاه ها و نظام جمهوری اسلامی مثمرثمر باشند.

در پایان این مراسم، از 30 نفر از خبرنگاران شهرستان کاشان با اهدا لوح و هدایا تقدیر شد.