نخستین شماره مجله مطالعات معماری ایران دانشگاه کاشان انتشار یافت

۲۵ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۵ کد : ۱۹۹۴ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: نخستین شماره دو فصلنامه علمی- پژوهشی "مطالعات معماری ایران" دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان انتشار یافت.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: این نخستین مجله تخصصی معماری ایرانی است که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درجه علمی پژوهشی گرفته است.

وی افزود: نخستین شماره این مجله در 120 صفحه، شش عنوان مقاله علمی با موضوع های مختلف حوزه معماری ایران از اساتید و محققان و کارشناسان معماری ایران، به چاپ رسیده است.

دکتر عمرانی پور، بام و بوم و مردم، جایگاه عقل در مفهوم پایداری شهر، آموزش سنتی معماری در ایران و ارزیابی آن از دیدگاه یادگیری مبتنی بر مغز، آموزه هایی از معماری اقلیمی گذرهای کاشان، مقایسه تطبیقی باغ های تخت شیراز و قصر قجر تهران و بررسی بازسازی مسکن پس از سانحه از منظر تصویر ذهنی ساکنان را از عناوین منتشر شده این مجله برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: محورهای پذیرش مقاله ها و یافته های پژوهشی محققان در این مجله، معماری تاریخی ایران دانش و هنرهای وابسته به آن، معماری اسلامی ایران، دانش و هنرهای وابسته به آن، معماری بومی ایران، مبانی نظری معماری ایران، معماری معاصر و سده اخیر ایران و آینده پژوهی در معماری ایران است.

رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: محققان می توانند آثار خود را به  آدرس کاشان، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، دانشکده معماری و هنر، کدپستی 51167-87317 ارسال کنند.

لازم به ذکر است این نشریه حاصل همکاری مشترک علمی دانشگاه کاشان، دانشکده معماری دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، دانشگاه شهید رجایی و پژوهشکده فرهنگ، هنر ومعماری جهاد دانشگاهی است.

نشریه مطالعات معماری ایران در پایگاه استنادی علوم کشورهای اسلامی(ISC) و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه می شود.

دکتر علی عمرانی پور مدیر مسئول، دکتر غلامحسین معماریان سردبیر و مهندس بابک عالمی مدیر داخلی این نشریه را بر عهده دارند.