ایجاد صندوق پژوهش و فناوری در منطقه کاشان ضروری است
رئیس دانشگاه کاشان ایجاد صندوق پژوهش و فناوری در منطقه کاشان را لازم دانست و گفت: ایجاد این صندوق گام مهمی در توسعه شرکت های دانش بنیان و تحقق شعار سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" است.
دکتر عباس کتابی در جمع سرمایهگذاران و مدیران شرکتهای خصوصی منطقه فرهنگی کاشان، ظرفیتهای فناوری و نوآوری، وجود دانشگاه ها و تعداد دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را از موارد لزوم ایجاد این صندوق در این منطقه عنوان کرد و افزود: صندوق پژوهش و فناوری در راستای حمایتهای مادی و معنوی از پژوهشگران و محققان منطقه است.
وی با بیان اینکه یکی از ملزومات اصلی کشور نیاز اقتصاد به واحدهای تولیدی و استفاده از ظرفیت جوانان است خاطر نشان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا موضوعات فناوری، نوآوری و دانش بنیان زیست بوم را در سطح این منطقه ارتقاء بخشیم.
رئیس دانشگاه کاشان یکی از محورهای زیست بوم را حمایت مالی از فعالیتهای شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از روش های حمایت از این شرکت ها، ایجاد صندوق پژوهش و فناوری است که نقش بسزایی در توسعه این شرکت ها دارد.
وی خاطر نشان کرد: شرکت های دانش بنیان می توانند با تولید ثروت و کسب و کار نقش مهمی در تحقق اشتغال زایی و کارآفرینی داشته باشند که در این راستا صندوق پژوهش و فناوری با ارائه تسهیلات مناسب میتواند موجب فعال شدن شرکتهای دانش بنیان در منطقه فرهنگی کاشان شود.
دکتر کتابی یکی از بال های پرواز را توسعه و ایجاد شرکت های دانش بنیان و بال دیگر را صندوق پژوهش و فناوری عنوان کرد و افزود: با توجه به مستقل شدن پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان و وجود مرکز رشد و مرکز نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه کاشان، با ایجاد این صندوق پژوهش و فناوری رشد و شکوفایی این منطقه را شاهد خواهیم بود.
معاون نوآوری و اقتصادی دانشگاه کاشان هم در این نشست با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری به دنبال تقویت اقتصاد دانش بنیان است، افزود: صندوق صندوق پژوهش و فناوری با هدف حمایت از طرح های پژوهشی فناورانه و نوآورانه فعالیت خود را در این منطقه آغاز خواهد نمود.
دکتر ایرانی خاطر نشان کرد: راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری با مشارکت بخش خصوصی و نهادها و سازمان های دولتی در منطقه کاشان محقق می شود.
نظر شما :