افزایش 50 درصدی پذیرش دانشجویان دختر در دانشگاه کاشان

۲۴ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۹۹۳ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از افزایش 50 درصدی پذیرش دانشجویان دختر در این دانشگاه در رشته های مختلف خبر داد.

دکتر عباس کتابی، تعداد پذیرش دانشجویان دختر این دانشگاه در سال گذشته را 400 دانشجو ذکر کرد و اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید 600 دانشجو در این دانشگاه و مجموعه پردیس خواهران به تحصیل مشغول خواهند شد.

وی، به راه اندازی مجموعه پردیس خواهران در این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: در این مجموعه به صورت مستقل، 200 دانشجوی دختر در شش رشته کارشناسی و سه رشته کارشناسی ارشد پذیرش می شوند.

رییس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در مجموع در سال جاری،  یک هزار و 750 دانشجوی جدید دختر و پسر  در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه پذیرفته می شوند.

دکتر کتابی افزود: 800 نفر از این دانشجویان در دوره کارشناسی،800 نفر نیز در دوره کارشناسی ارشد و 150 دانشجو نیز در دوره دکترای این دانشگاه در  مهرماه سال جاری در این دانشگاه مشغول به تحصیل می شوند.

در حال حاضر حدود 7500 دانشجو در دانشگاه  کاشان مشغول به تحصیل هستند.