پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به زلزله زدگان

۲۳ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۹۸۹ اخبار دانشگاه
پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به زلزله زدگان
 خبر وقوع زلزله و فوت تعدادی از هموطنانمان در حادثه زلزله شمالغرب کشور بویژه شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس آذربایجان شرقی  موجی از تألم و تأثر را در بین ملت مهرورز و نوعدوست کشور بویژه جامعه دانشگاهی دانشگاه کاشان بوجود آورد.

بدون شک وقوع چنین حوادثی تقدیری لایتغیر و آزمونی الهی است و در سایه توکل و تمسک به خداوند متعال می تواند مقدمه ای برای رحمت الهی باشد.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با آسیب دیدگان و مجروحان این واقعه تألم برانگیز، از خداوند متعال، غفران و رحمت الهی کشته شدگان، شفای عاجل مجروحان و صبر و شکیبایی بازماندگان و آسیب دیدگان را مسئلت می نمایم و آمادگی کارکنان دانشگاه کاشان را برای کمک های انسان دوستانه به آسیب دیدگان این زلزله اعلام می نمایم.