نخستین دوره مسابقات کشوری رباتیک جشنواره حرکت در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۶ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۴ کد : ۱۹۷۶ اخبار دانشگاه
دبیر انجمن رباتیک دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین دوره مسابقات کشوری رباتیک جشنواره حرکت در نیمه مهرماه امسال در این دانشگاه خبر داد.
 دبیر انجمن رباتیک دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین دوره مسابقات کشوری رباتیک جشنواره حرکت  در نیمه مهرماه امسال در این دانشگاه خبر داد.

آزاده سادات معلم، با اشاره به اینکه این جشنواره در سطح دانشجویی و دانش آموزی برگزار می شود افزود: این جشنواره در بخش ربات مسیر یاب آزاد و پل ماکارونی برگزار می شود.

وی، هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را ترویج فعالیت های علمی، پژوهشی و شناسایی و معرفی توانمندیهای علمی دانش آموزان و دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: دانشجویان مهندسی و دانش آموزان انجمن های علمی سراسر کشور می توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

معلم یادآورشد: علاقمندان برای شرکت در این مسابقات، می توانند تا بیستم شهریور ماه  سال جاری به نشانی پست الکترونیکی www.kufest.ir سایت جشنواره ثبت نام کنند.

وی تاکید کرد: در پایان این دوره از مسابقات به نفرات برگزیده جوایزی اهدا می شود.

این جشنواره 20 و 21 مهرماه در دانشگاه کاشان برگزار می شود.