مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۷۴ اخبار دانشگاه
مراسم بزرگداشت بیست و چهارمین سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) و گرامیداشت قیام 15 خرداد به همت دفتر نهاد رهبری در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، پنجاهمین سالگرد قیام مردمی پانزدهم خرداد و یاد شهدای این قیام را گرامی داشت و بر ادامه دادن راه امام و شهدا تاکید کرد.

حجت الاسلام عباس خادمیان، به سالروز شهادت شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت امام موسی کاظم(ع) در علم و تواضع و مکارم اخلاق و کثرت صدقات و سخاوت و بخشندگی ضرب المثل بود.

این مراسم با مداحی ذاکر اهل بیت پایان یافت.