ارتقاء مرتبه چهارعضو هیات علمی دانشگاه کاشان

۲۰ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۵۶ کد : ۱۹۷۳ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از ارتقاء مرتبه چهار عضو هیات علمی این دانشگاه خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا اظهار داشت: در دومین جلسه از دوره سوم هیات ممیزه دانشگاه کاشان، پرونده چهار عضو هیات علمی این دانشگاه برای ارتقاء بررسی شد.

وی اظهار داشت: در این جلسه پرونده ارتقاء مرتبه  آقایان دکتر "علی قربانپور" عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان از دانشیاری به استادی بررسی و به تصویب رسید.

وی افزود: دکتر "مهران رضایی" عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی، دکتر"مجید منعم زاده" عضو هیات علمی گروه فیزیک و دکتر "حسن بخشنده" عضو هیات علمی گروه معدن نیز از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

لازم به ذکر است: دکتر عباس کتابی رییس دانشگاه کاشان، به عنوان رییس هیات ممیزه، دکتر امیرحسین رسول نیا معاون آموزشی دانشگاه به عنوان دبیر و دکتر مجید منعم زاده معاون پژوهشی دانشگاه، اعضای حقوقی و دکتر عباس زارعت، دکتر محسن محسن نیا،  دکتر علیرضا اشرفی ، دکتر مسعود صلواتی، دکتر مصطفی زاهدی فر، دکتر علی قربان پور، دکتر حسین نعیمی، دکتر سید جواد ساداتی نژاد، محمد حسن تحریریان عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه اصفهان و دکتر محسن سرتیپی پور عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران به عنوان اعضای حقیقی هیات ممیزه دانشگاه کاشان می باشند.