راه اندازی رشته زبان چینی در دانشگاه کاشان

۲۰ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۹۷۲ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: امسال برای نخستین بار این دانشگاه در رشته زبان چینی در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش می نماید.
راه اندازی رشته زبان چینی در دانشگاه کاشان

دکتر عباس کتابی، از جمله دلایل ضرورت توجه به آموزش زبان چینی را، دارا بودن حدود یک پنجم مردم جهان به زبان چینی ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر شریک روابط تجاری ایران کشور چین است.

وی افزود: توجه جدی کلیه کشورهای دنیا از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا به زبان چینی، توسعه بازار جهانی و روابط اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی با کشور چین و نیاز جدی به افراد مسلط به زبان چینی از دیگر دلایل راه اندازی این رشته و توجه به آموزش زبان چینی است.

وی خاطر نشان کرد: برای برگزاری این دوره از اساتید چینی و ایرانیان مسلط به زبان چینی استفاده خواهد شد.

رییس دانشگاه کاشان یادآورشد: توسعه روابط علمی با بین الملل از برنامه های پنج ساله دانشگاه کاشان است.