شروع ثبت نام ترم تابستانی آموزش های الکترونیکی

۱۹ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۹۷۱ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان، از شروع ثبت نام ترم تابستانی 92-91 این دانشکده خبر داد.

دکتر سعید سلطانی محمدی افزود: ثبت نام ترم تابستانی این دانشکده از یازدهم ماه جاری شروع و تا 31 خرداد ماه ادامه دارد.

وی، تعداد دروس ارائه شده تابستان امسال را 40 عنوان درس برشمرد و خاطر نشان کرد: کلاس های این دوره پانزدهم تیرماه شروع و بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری پایان می یابد.

سلطانی، از علاقمندان شرکت در ترم تابستانی آموزش های الکترونیکی خواست تا برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فرآیند ثبت نام، تقویم ترم تابستانی و دروس ارائه شده، به وب سایت آموزش دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان مراجعه کنند.