راهیابی سه پسر دانشجوی دانشگاه کاشان به المپیاد سراسری دانشجویان کشور

۰۲ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۷:۵۸ کد : ۱۹۴۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از راهیابی دو نفر از دانشجویان پسر این دانشگاه به مسابقات کشتی و یک نفر دانشجوی پسر در رشته تنیس روی میز به المپیاد سراسری دانشجویان کشور در ارومیه خبر داد.

سعید حلاج باشی اظهار داشت: در وزن 66 کیلوگرم در رشته کشتی آزاد، محمد رسولی علی آبادی و در وزن 60 کیلوگرم در کشتی فرنگی نیز سعید شاهی از این دانشگاه در این رقابت ها شرکت نمودند.

وی اظهار داشت: در رشته تنیس روی میز نیز دانشجوی دانشگاه کاشان ابوالفضل مقامی در این مسابقات شرکت نمود.

حلاج باشی خاطر نشان کرد: تیم بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در قالب یک تیم پنج نفره به نام های فرشته سادات رحیمی، سیده شیوا مشتاقی، فائزه سادات خادمی، شیدا معینی و زینب قاسمی به مربی گری خانم آمنه کندی در مسابقات بدمینتون یازدهمین المپیاد سراسری دانشجویان دختر به میزبانی دانشگاه بیرجند که در تیرماه سال جاری با حضور 123 دانشگاه برگزار شد شرکت کرد و با کسب مقام هشتم به مسابقات پایان داد.