رییس دانشگاه کاشان: علم همراه با ایمان، گام رسیدن انسان به سوی تعالی است

۰۱ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۱۹۴۳ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان: علم همراه با ایمان، گام رسیدن انسان به سوی تعالی است
 رییس دانشگاه کاشان گفت: انسان برای رسیدن به سوی تعالی به دو بال ایمان و علم نیاز دارد.

دکتر عباس کتابی، در مراسم افتتاحیه ضیافت اندیشه دانشجویان کاشان در این دانشگاه، ایمان و اخلاق را در رسیدن به سرنوشت متعالی انسان لازم دانست و اظهار داشت: علم بدون تعهد و ایمان، انسان را سرنگون می کند.

وی به جنایات و قتل و عام مردم مسلمان کشور میانمار اشاره کرد و افزود: این سرنوشت کشورهایی است که علم را به مانند یک ابزار در خدمت منافع مادی خود بکار گرفته اند.

وی، نظام جمهوری اسلامی را الگو و نمونه دیگر کشورها دانست و اظهار داشت: ما در نظام جمهوری اسلامی به دنبال دانشمندان و فارغ التحصیلانی همچون شهید چمران ها هستیم که از نظر خودسازی، معنویت و اخلاق به تعالی و جایگاه متعالی رسیده اند.

رییس دانشگاه کاشان، زندگی در نظام جمهوری اسلامی را توفیق الهی برشمرد و خاطر نشان کرد: افتخار ما این است که سرباز امام زمان (عج)  و افسران جنگ نرم هستیم.

دکتر کتابی، از دانشجویان خواست تا از فرصت های نظام اسلامی و برگزاری طرح های معنوی و نورانی همچون ضیافت اندیشه که برایشان فراهم شده کمال استفاده و بهره برداری را داشته باشند و خود را به سلاح ایمان و علم برای رسیدن به مسیر تعالی و پیشرفت و توسعه کشور مجهز کنند.