دوره های آموزش شنا در دانشگاه کاشان

۳۱ تیر ۱۳۹۱ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۹۳۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در راستای تعامل و همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی شهرستان حدود 270 نفر از اعضای اتحادیه و موسسه هم اندیشی کانون های فرهنگی کاشان، دوره های آموزش مقدماتی شنای کرال سینه را در استخر این دانشگاه فرا گرفتند.
سعید حلاج باشی اظهار داشت: اعضای این کانون ها که در رده های سنی کودک، نوجوان و جوانان بودند از امکانات آموزشی و تفریحی استخر این دانشگاه بهره بردند.
وی، با اشاره به اینکه برنامه این کانون ها از دهم تا 31 تیرماه ادامه داشت افزود: با هماهنگی به عمل آمده با مسئولین کانون ها، برای شرکت کنندگان 67 سانس آموزشی و 23 سانس تفریحی برگزار شد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی به عمل آمده و تلاش مدرسان شنای دانشگاه، کارآموزان توانستند با پیشرفت 85 درصدی، این دوره آموزشی را با موفقیت طی کنند.
مجموعه استخر سرپوشیده شنای دانشگاه کاشان در دو بخش مجزای کودکان و بزرگسالان، با امکانات سونای خشک و بخار و جکوزی با زیر بنای حدود دو هزار مترمربع، بزرگترین ومجهزترین استخر سرپوشیده کاشان است که آماده ارائه خدمات به سازمان های دولتی کاشان می باشد.