دومین دوره مسابقات قرآن کارکنان دانشگاه های سراسر کشور

۲۸ تیر ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۹۳۶ اخبار دانشگاه
مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری مرحله درون دانشگاهی دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه کاشان خبر داد.
 مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری مرحله درون دانشگاهی  دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه کاشان خبر داد.

مریم هاشمی گفت: با توجه به اهمیت قرآن این کلام الهی،راهگشای تمامی انسان ها در  دنیا و آخرت، دومین دوره مسابقات قرآنی کارکنان با حضور کارکنان دانشگاه برگزار شد.

وی افزود:این دوره از مسابقات در سه بخش کتبی، شفاهی و پژوهشی برگزار شد که  بخش کتبی شامل مفاهیم قرآنی و زندگانی چهارده معصوم (ع)، بخش شفاهی شامل تلاوت ترتیل، تلاوت تحقیق، حفظ کل، حفظ 5جزء، حفظ10جزء و حفظ20جزء و بخش پژوهشی شامل تحقیق یا مقاله قرآن و عترت بود.

هاشمی افزود: نفرات اول تا سوم این مسابقات از سوم تا پنجم شهریورماه سال جاری در مرحله کشوری این مسابقات به میزبانی دانشگاه شاهرود شرکت خواهند کرد.