اردوی تفریحی فرهنگی اساتید دانشگاه کاشان به شهرکرد

۲۵ تیر ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۹۳۲ اخبار دانشگاه
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان، اردوی فرهنگی- تفریحی بیش از 80 نفر از اساتید این دانشگاه و خانواده هایشان به شهرکرد برگزار شد.

مدیر اجرایی دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان افزود: در این اردوی تفریحی، استادان به همراه خانواده هایشان به وسیله دو دستگاه اتوبوس، از طبیعت زیبا و بکر مناطق شهرکرد بازدید کردند.

سید مهدی کریمیان اظهار داشت: بازدید از سد زاینده رود، پل زمانخان، گرداب بن، موزه چالشتر، آبشار کوهرنگ و پیر غار  از جمله برنامه های تفریحی این اردوی دو روزه بود.

وی، هدف از برگزاری این اردو را  تقویت روحیه نشاط و شادابی و تعامل و تبادل آراو تجربیات هر چه بیشتر در بین استادان ذکر کرد و یادآور شد: برگزاری نشست فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین ایوبی امام جمعه موقت نجف آباد در محل مجموعه فرهنگی شهید کاظمی و  برپایی نمازجماعت از  برنامه های فرهنگی  معنوی این اردو بود.