مجوز انتشار مجله مهندسی اکوسیستم های بیابان دانشگاه کاشان

۲۵ تیر ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۱۹۳۱ اخبار دانشگاه
مجوز انتشار نخستین شماره مجله "مهندسی اکوسیستم های بیابان" دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان با اعتبار علمی- پژوهشی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شد.
 مجوز انتشار نخستین شماره مجله "مهندسی اکوسیستم های بیابان" دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان با اعتبار علمی- پژوهشی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  اخذ شد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان، هدف از انتشار این مجله را گسترش، پیشبرد و ارتقای سطح علمی در حوزه مهندسی اکوسیستم ها (شامل مناطق خشک و نیمه خشک) از قبیل مدیریت عرصه های طبیعی، حوضه های آبخیز، مراتع، بیابان ها، راه های کاهش مخاطرات طبیعی، مطالعه پوشش های گیاهی و حیات جانوری (در زمینه های اکولوژی، اکو فیزیولوژی، تنوع زیستی، اکوتوریسم و محیط زیست)، استفاده از دانش نوین در برنامه ریزی توسعه پایدار اثرات انسان بر محیط طبیعی، نظریه پردازی در علوم زمین، توسعه نگرش های نوین در جهت حفاظت و پویایی اکوسیستم های مناطق خشک و نیمه خشک و بطور کلی ارائه دستاوردهای علمی در سیستم های طبیعی ذکر کرد.

دکتر ابوالفضل رنجبر، با اشاره به اینکه نخستین شماره این مجله اول مهرماه سال جاری انتشار می یابد اظهار داشت: مجله مزبور به منظور کمک به ارتقای سطح پژوهش و نهادینه کردن آن در راستای منابع طبیعی تجدید پذیر جهت ایجاد بستر مناسب و برقراری ارتباط میان مراکز علمی، پژوهشی و اجرایی آماده پذیرش مقالات حاصل از تحقیقات علمی می باشد.

مدیر داخلی این مجله، با بیان اینکه ارسال مقالات از طریق پست الکترونیک به آدرس  Deej@kashanu.ac.ir و همچنین از طریق وبگاه اختصاصی مجله امکان پذیر است افزود: این وبگاه به آدرس  http://deej.kashanu.ac.ir/fa/index.html اطلاعات لازم  در مورد فرمت مقالات را نیز در اختیار علاقمندان قرار می دهد.

لازم به ذکر است طی نامه شماره  837/51/3 مورخه 7/3/91 مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پزوهشی وزارت متبوع، آقای دکتر سید جواد ساداتی نژاد بعنوان سردبیر ، آقایان دکتر احمد نوحه گر، علیرضا مقدم نیا، علی اکبر متکان، کریم سلیمانی، رضا قضاوی و عباسعلی ولی اعضای هیات تحریریه و ابوالفضل رنجبر بعنوان مدیر داخلی  مجله مذکور انتخاب شدند.