استاد دانشگاه کاشان دانشمند بین المللی ISI سه رشته ای معرفی شد

۲۴ تیر ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۳ کد : ۱۹۳۰ اخبار دانشگاه
پروفسور "مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه کاشان از سوی موسسه اطلاعات علمی، دانشمند بین المللی ISI سه رشته ای معرفی شد.

پروفسور "مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه کاشان از سوی موسسه اطلاعات علمی، دانشمند بین المللی   ISI  سه رشته ای معرفی شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این استاد برجسته در رشته های شیمی، مهندسی شیمی و مهندسی مواد به این افتخار نایل شده است.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این موسسه هر سال، براساس شاخص تعداد مقالات و تعداد ارجاعات، رده بندی دانشمندان، کشورها، موسسات و مجلات را انجام می دهد.

به گفته وی، این موسسه تمام مقالاتی که در ژورنال های معتبر مورد تایید و به چاپ می رسد بررسی کرده و با انتشار در سایت خود براساس شاخص های مختلف هر سه ماه یکبار دانشمندان بین المللی را معرفی می کند.

وی خاطر نشان کرد: ایشان دومین نفر در ایران است که موفق شده است عنوان دانشمند بین المللی سه رشته ای را کسب کنند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: پروفسور صلواتی در سال جاری همچنین در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفته است.

گفتنی است پروفسور صلواتی نیاسر در جشنواره برترین های فناوری نانو کشور، تاکنون در دو نوبت مقام نخست و دو نوبت نیز مقام دوم را کسب کرده است و همچنین پژوهشگر برتر ایران از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شده است.