محقق هندی: علم ریاضی ایران پیشرفته تر از هند است

۱۹ تیر ۱۳۹۱ | ۱۹:۱۳ کد : ۱۹۲۷ اخبار دانشگاه
محقق و پژوهشگر برجسته ریاضی کشورهند گفت: علم ریاضی کشور ایران در مقایسه با کشور هند بالاتر و پیشرفته تر است.

پروفسور باپات (  (r.b.bapatدرپنجمین کنفرانس ترکیبیات جبری و نظریه گراف در دانشگاه کاشان، برگزاری این کنفرانس را به لحاظ سطح علمی مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: سطح علمی و ارائه مقالات این کنفرانس به لحاظ تئوری خوب و عالی بود.

وی، برگزاری کنفرانس ها را در راستای ارتقاء سطح علمی دانشجویان و محققان لازم دانست و افزود: برای بهره گیری هر چه بهترعلمی، بایستی در این کنفرانس ها تعداد بیشتری از دانشجویان و محققان شرکت کنند.

پروفسور باپات، به برگزاری کنفرانس های علمی دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: با تجربه ای که از دیگر کشورها از جمله چین و آمریکا دارم در این کنفرانس ها تعداد بیشتری از محقان و پژوهشگران شرکت دارند.

وی خاطر نشان کرد: ارائه مقالات بیشتر به صورت سخنرانی و برگزاری کارگاه های آموزشی می تواند زمینه تبادل تجربیات هر چه بیشتر پژوهشگران را فراهم آورد.

این ریاضیدان و محقق هندی یادآورشد: با مقالاتی که در این کنفرانس ارائه شد نشان داد که سطح علمی ریاضی و شاخه ترکیبیات در ایران درخشان و توان علمی ایرانیان رو به فزونی است.