دستگاه پخت نان خورشیدی در مقیاس خانگی در دانشگاه کاشان طراحی و ساخته شد

۱۱ تیر ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۲ کد : ۱۹۱۶ اخبار دانشگاه
دستگاه پخت نان خورشیدی در مقیاس خانگی در دانشگاه کاشان طراحی و ساخته و تست های اولیه آن انجام شد.

مجری  پروژه و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان گفت: پروژه ساخت این دستگاه با پشتیبانی پژوهشکده انرژی و با تصویب مدیریت فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان برای اولین بار در ایران تعریف شده و کلیه مراحل محاسبات و طراحی و ساخت در دانشگاه کاشان انجام شده است.

دکتر حسین خراسانی زاده اظهار داشت: با استفاده از این دستگاه که از منعکس کننده سهموی استفاده می کند در ساعات کاملاً آفتابی امکان پخت حدود 15 عدد نان نازک هر کدام به وزن یک نان لواشی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه، این دستگاه فقط از انرژی پاک خورشید استفاده می کند خاطر نشان کرد: با استفاده از آن امکان طبخ نان مطابق سلیقه مصرف کننده از نظر کیفیت پخت و افزودنی های دلخواه فراهم است.

دکتر خراسانی زاده، هدف از اجرای این طرح را کاهش مصرف انرژی و استفاده بهینه از این انرژی خدادادی ذکر کرد و یادآورشد: انرژی خورشید یکی از منابع تامین انرژی رایگان، پاک و عاری از اثرات مخرب زیست محیطی است که به روش های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.