امام جمعه کاشان: اساس نظام اسلامی بر پایه اصل مترقی ولایت فقیه استوار است

۱۱ تیر ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۹۱۵ اخبار دانشگاه
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: اساس نظام اسلامی بر پایه اصل مترقی ولایت فقیه استوار است.

آیت الله عبدالنبی نمازی، در جلسه فقه سیاسی در جمع اساتید دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه ولی فقیه سرآمد شهروندان و حاکم بر تمامی امور جامعه است اظهار داشت: در تمام موارد و مسایل  سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فردی ملاک و میزان، رای فقیه عادل است.

وی، ولایت الله، ولایت الرسول الاعظم(س)، ائمه معصومین (ع)، ولایت فقیه عادل، ولایت جد  و ولایت عدول را از انواع و اقسام ولایت برشمرد و افزود: با توجه به مبانی فقهی شیعه، سرپرست حکومت، در درجه نخست، شخص معصوم می باشد و در زمان غیبت، این مسئولیت بر عهده فقیه عادل است.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: اجرای احکام الهی و برپایی حکومت اسلامی و اجرای احکام دین بدون ولایت مطلق و بدون هدایت و نظارت فقیه امکان پذیر نیست.

آیت الله نمازی، علم، طهارت، صداقت و ایمان را از جمله خصوصیات ولی در حکومت اسلامی دانست و یادآورشد: ولی فقیه و رهبر در جامعه اسلامی وظیفه دارد امت اسلامی را از شر دشمنان اسلام و مسلمین حفظ نماید و از نظام جامعه اسلامی پاسداری نموده و عدالت را در آن برقرار و از ظلم و تعدّی قوی بر ضعیف جلوگیری نماید.