ارسال 150 مقاله به کنفرانس ترکیبیات و نظریه گراف در دانشگاه کاشان

۰۶ تیر ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۱ کد : ۱۹۰۳ اخبار دانشگاه
دبیر اجرایی پنجمین کنفرانس بین المللی ترکیبیات جبری و نظریه گراف، از ارسال حدود 150 مقاله به این کنفرانس خبر داد.

دکتر غلامحسین فتح تبار، با اشاره به اینکه مقالات در مرحله داوری است اظهار داشت: از این مقالات حدود یکصد مقاله پذیرفته  می شود که در روز برگزاری کنفرانس، حدود 30 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی، هدف از برگزاری این کنفرانس را، آشنایی محققان ایرانی فعال در زمینه های مختلف ترکیبیات جبری با تحقیقات یکدیگر و نیز معرفی تازه ترین دستاوردهای پژوهشی علم ترکیبیات ذکر کرد.

عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه این  کنفرانس علمی با همکاری مرکز IPM (مهمترین مرکز علمی ترکیبیات و محاسبه پژوهشکده ریاضیات پژوهشگاه دانش های بنیادی) برگزار می شود افزود: دراین کنفرانس مهمانان خارجی از اساتید دانشگاه های  کشورهای هند، ترکیه و مجارستان و جمعی از پژوهشگران و محققان دانشگاه های ایران حضور خواهند داشت.

پنجمین کنفرانس علمی ترکیبیات جبری و نظریه گراف در روزهای 13 و 14 تیرماه در دانشگاه کاشان برگزار می شود.