حضور ارزیابان وزارت علوم در تربیت بدنی دانشگاه کاشان

۰۴ تیر ۱۳۹۱ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۸۹۹ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه از حضور دو تن از ارزیابان وزارت علوم جهت ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه در سال 90 خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت :  دکتر شوندی به همراه عباس فیروزیان ( دبیر منطقه 3 کشور ) روز سه شنبه مورخ 30 خرداد ماه گزارش کار تربیت بدنی را در سال 90 بر اساس فرم ارزشیابیEFQM   مورد ارزیابی و سنجش قرار دادند.

وی افزود: ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاهها هر ساله با حضور دو نماینده از اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم انجام شده و مواری از جمله مدیریت و رهبری ،استراتژی و خط مشی، فرآیند ها، کارکنان، منابع و مشارکت ها، نتایح محیطی و جامعه.... مورد ارزیابی قرار می گیرد.

گفتنی است دانشگاه کاشان در سال 89 مقام سوم را در بین دانشگاههای سطح 3 کشور به دست آورد.

همچنین دانشگاه کاشان به عنوان بهترین میزبان در برگزاری مسابقات ورزشی از بین 9 دانشگاه منطقه 3 کشور اعلام شد .