220 دانشجوی دختر دانشگاه کاشان مشهد مقدس اعزام می شوند

۰۳ تیر ۱۳۹۱ | ۱۹:۰۴ کد : ۱۸۹۴ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از اعزام220 دانشجوی دختر این دانشگاه به اردوی زیارتی فرهنگی سفر مشهد مقدس خبر داد.

محمد شریف زارعی، هدف از این سفر معنوی را، رشد و توسعه تفکر معنوی دانشجویان ذکر کرد و افزود: نیایش های دسته جمعی نیمه شب در حرم مطهر امام هشتم ، برگزاری کارگاه های آموزشی ، خاطره گویی خادمین حرم، بازدید از مجموعه فرهنگی معرفتی امام رضا(ع)، بازدید از موزه و مراکز فرهنگی آستان قدس از جمله موارد این سفر روحانی است.

وی، به اعزام 90 نفر از دانشجویان پسر در اسفندماه سال گذشته به مشهد مقدس اشاره کرد و اظهار داشت:هر ساله  تعدادی هم زوج های جوان دانشجو از این دانشگاه برای زیارت  ثامن الحجج به مشهد مقدس اعزام  می شوند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، برگزاری مسابقات فرهنگی، سخنرانی را از دیگر برنامه های این سفر فرهنگی معنوی برشمرد و خاطر نشان کرد: این دانشجویان هفتم تیرماه از این دانشگاه رهسپار مشهد مقدس می شوند.