ارتقاء کیفیت اسانس نعناع فلفلی تولید کشور در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان

۰۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۱ کد : ۱۸۷۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۳۵
رییس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، از ارتقاء کیفیت اسانس نعناع فلفلی تولیدی کشور جهت استفاده در صنایع داروسازی در این پژوهشکده خبر داد.
 رییس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، از ارتقاء کیفیت اسانس نعناع فلفلی تولیدی کشور جهت استفاده در صنایع داروسازی در این پژوهشکده خبر داد.

دکتر ابراهیم‌آبادی، به سطح زیر کشت 100 هکتار نعناع فلفلی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: شهرستان کاشان یکی از مراکز تولید نعناع فلفلی به شمار می‌رود.

وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت، اسانس خام به دست می آید که  بخشی از آن در صنایع غذایی و بخشی نیز به صورت صادراتی استفاده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای طرح اصلاح و ارتقاء تقطیر مستقیم گیاه در این پژوهشکده سعی بر این است  که از این محصول در صنعت داروسازی استفاده شود.

رییس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، مدت اجرای این پروژه را از حدود هشت ماه گذشته ذکر کرد و افزود:هم اکنون نمونه آزمایشگاهی اسانس فرآوری وتصفیه شده دراین دانشگاه تولید شده است.

دکتر ابراهیم‌آبادی ابراز امیدواری کرد تا با امکانات این پژوهشکده بتوان این محصول را به تولید انبوه رسانده و برای مصرف و نیاز کشور ارائه شود.

نعناع فلفلی ضد اسپاسم گوارشی، ضد نفخ، مسکن، ضدعفونی کننده، عرق آور، خلط آور، ضد سرفه، ضد خارش، آرام بخش، بی‌حس‌کننده موضعی، خنک کننده پوستی، گرم کننده بدن، رقیق کننده خون و صفرا آور است.

 


نظر شما :