پانزدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۲ دی ۱۳۹۱ | ۲۲:۵۹ کد : ۱۸۷۱ اخبار دانشگاه
پانزدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی دانشجویان در دو بخش دختران و پسران در تربیت بدنی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: در این  جشنواره دانشجویان  در رشته های فوتسال، والیبال، بدمینتنون، شنا، شطرنج، تیراندازی، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی به رقابت پرداختند.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این جشنواره با هدف افزایش نشاط و شادابی در بین دانشجویان، غنی سازی اوقات فراغت و گسترش ورزشهای همگانی پاییز هر سال برگزار می گردد.

وی، با اشاره به اینکه این جشنواره با مسابقات فوتسال از ششم آبانماه آغاز شد خاطر نشان کرد: این رشته ورزشی با حضور 39 تیم از دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان یادآورشد: مسابقات در رشته های انفرادی و تیمی 28 آذرماه با مسابقات شطرنج پسران پایان یافت.