مقام سوم مسابقات دانشجویی توپ بولینگ بتنی تیم مهندسی عمران دانشگاه کاشان

۱۱ دی ۱۳۹۱ | ۲۳:۰۱ کد : ۱۸۷۰ اخبار دانشگاه
مدیر گروه مهندسی عمران دانشگاه کاشان گفت: تیم مهندسی عمران دانشگاه کاشان به مقام سوم مسابقات دانشجویی توپ بولینگ بتنی (FRC) دست یافت.

دکتر محمود اکبری افزود: این مسابقات همزمان با پانزدهمین همایش سالیانه کنفرانس بتن و زلزله در روزهای 5 و6 دی ماه سال جاری در دانشگاه تربیت مدرس و تحت نظارت موسسه بین المللی بتن (ACI)، شاخه ایران، برگزار شد.

وی اظهار داشت: این تیم فعالیت خود را از اوائل مهرماه سال جاری و تحت سرپرستی دکتر حسن استادحسین آغاز کرد.

وی اعضای این تیم را  مهران سلطانی، علی عباسی، مهدی مهدوی زاده و محمد ثابت راسخ از دانشجویان کارشناسی مهندسی عمران ورودی 1389ذکر کرد.

دکتر اکبری، با اشاره به اینکه، این برای اولین بار است که یک تیم دانشجویی از رشته مهندسی عمران در مسابقات کشوری شرکت کرده است ابراز امیدواری کرد: تا در سالهای آینده شاهد موفقیت های بیشتر دانشجویان در این عرصه ها باشیم.

لازم به ذکر است که تیمی دیگر از دانشجویان مهندسی عمران این دانشگاه خود را برای مسابقات پل ماکارونی آماده می کند.