برگزاری هفتمین نشست علمی چارتاقی نیاسر و انقلاب تابستانی در رصد خانه دانشگاه کاشان

۳۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۸ کد : ۱۸۶۳ اخبار دانشگاه
کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان، از برگزاری هفتمین نشست چارتاقی نیاسر همزمان با انقلاب تابستانی در این رصد خانه خبر داد.
 کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان، از برگزاری هفتمین نشست چارتاقی نیاسر همزمان با انقلاب تابستانی  در این رصد خانه خبر داد.

مهندس صفایی افزود: این نشست در روز پنجشنه یکم تیرماه 1391 ساعت 6:30همراه با مشاهده طلوع خورشید از کنار چارتاقی نیاسر برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این نشست  دکتر جاوری از گروه آموزشی باستان شناسی دانشگاه کاشان وهمچنین  یکی از کارشناسان رصد خانه دانشگاه سخنرانی خواهند کرد.

روز اول تیرماه قطب شمال بیش از هر زمان دیگر (به اندازه ۲۳٫۵ درجه) بسوی خورشید متمایل است و نور خورشید فقط به برخی از سرزمینهای نیمکره شمالی عمود می تابد.این روز طولانی ترین روز در نیمکره شمالی است و به آن انقلاب تابستانی می گویند.