فراخوان پذیرش دانشجویان ممتاز کارشناسی جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1391 با استفاده از آیین نامه تسهیلات وزارت علوم، تحصیقیات و فناوری

۲۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۸ کد : ۱۸۶۲ اطلاعیه ها

از دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی کلیه دانشگاه‌ها متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته گرایش‌های دایر دانشگاه کاشان با استفاده از آیین‌نامه تسهیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دعوت می‌گردد ضمن مطالعه شرایط مندرج در فایل‌های ذیل نسبت به تکمیل فرم‌های مربوط (ترجیحا  بصورت تایپ شده) و ارسال آنها با پست پیشتاز به آدرس: کاشان- کیلومتر 6 بلوار قطب راوندی- مدیریت تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان- کدپستی51167- 87317 حداکثر تا تاریخ 11/5/1391 اقدام نمایند. همچنین خواهشمند است بر روی پاکت‌های پستی عنوان  "درخواست پذیرش بدون آرمون کارشناسی ارشد دانشجویان ممتاز" قید گردد.

جهت دانلود و مشاهده فایل های مربوط به پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان روی لینک های زیر کلیک فرمایید.
دریافت و مشاهده فایل word فرم و اطلاعیه
دریافت و مشاهده دانلود فایل pdf فرم و اطلاعیه

تذکر: متقاضیان جهت اطلاع از رشته گرایش‌های دایر دانشگاه کاشان می‌توانند به فرم انتخاب رشته سازمان سنجش و آموزش کشور و آخرین اصلاحات رشته گرایش‌ها در وبگاه www.sanjesh.org  مراجعه نمایند.