برگزاری اولین نشست ارزیابی درونی گروه های آموزشی دانشگاه

۲۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۸۶۰ اخبار دانشگاه
اولین نشست ارزیابی درونی گروه های آموزشی مجری ارزیابی درونی در تاریخ 9 خردادماه سال جاری توسط گروه نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه برگزار گردید.

در  این نشست که بعضی از اعضای کمیته درونی گروه های آموزشی علوم اجتماعی، ریاضی، فیزیک، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک حضور داشتند، ریاست گروه نظارت و ارزیابی عملکرد به تشریح اهم فعالیت های صورت گرفته در نه ماه اخیر اشاره کرد.

دکتر قدرتیان، پیگیری تصویب آیین نامه تشویق ارزیابی درونی دانشگاه در هیات رئیسه دانشگاه را از جمله این اقدامات برشمرد و گفت: بر طبق این آیین نامه، حداکثر 15 امتیاز پژوهشی جهت پرداخت اعتبار پژوهانه و ترفیع سالیانه  به کل طرح پژوهشی تعلق گرفته و بین اعضای کمیته ارزیابی درونی حسب توافق تخصیص می گردد.

به گفته وی، پرداخت 25 درصد ابتدایی قراردادهای ارزیابی درونی (به مبلغ 6750000 ریال)  و واریز آن به حساب مجریان هر یک از گروه ها، تدوین فرم های مختلف ارزیابی درونی به صورت الگو  جهت تسهیل در انجام ارزیابی درونی و ایجاد سایت گروه نظارت به نشانی http://nezarat.kashanu.ac.ir و قراردادن تمامی مطالب مرتبط با ارزیابی درونی در آن، از جمله دیگر اقدامات این گروه است.

محسن حجازیان، کارشناس مسئول گروه نظارت، نیز در این نشست، به تبیین کلی مراحل مختلف ارزیابی درونی در گروه ها پرداخت که مورد استقبال قرار گرفت.

در نهایت ضمن ارائه برنامه زمان بندی جدید ارزیابی درونی به گروه ها مقرر شد جهت دستیابی به امتیاز پژوهشی کامل اجرای این طرح، گروه های آموزشی، گزارش های دوره ای خود را در تاریخ های مشخص به گروه نظارت ارسال نمایند.