شهادت دانشجوی شیمی دانشگاه کاشان

۱۷ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۸۵۸ اخبار دانشگاه
عبدالجواد نوری، دانشجوی رشته شیمی ورودی 85 دانشگاه کاشان در تاریخ 91/3/7 در پاسگاه مرزی در منطقه سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.

مدیر گروه شیمی دانشگاه کاشان گفت: این دانشجو هفته گذشته در درگیری با اشرار در منطقه سیستان و بلوچستان به درجه شهادت نائل شده است.

دکتر منصورنیا خاطر نشان کرد: این دانشجو حدود پنج ماه گذشته در رشته شیمی محض از این دانشگاه فارغ التحصیل شد که در این منطقه در دوره سربازی انجام وظیفه می کرده است.

کمک کارشناس آموزش دانشکده شیمی دانشگاه کاشان نیز گفت: عبدالجواد نوری این دانشجوی شهید، متولد سال 1361 اهل سبزوار بود که در سال 1385 وارد دانشگاه کاشان و در سال گذشته از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

دانشگاه کاشان شهادت این دانشجوی مکتب عشق حسینی را به محضر حضرت صاحب الامر(عج)، مقام معظم رهبری(حفظه الله) و خانواده معزز این شهید تهنیت و تسلیت عرض می کند.