تمدید ثبت نام ترم تابستانی دانشکده مجازی دانشگاه کاشان

۱۶ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۸ کد : ۱۸۵۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده مجازی دانشگاه کاشان، از تمدید ثبت نام ترم تابستانی 91-90 این دانشکده به صورت مجازی تا سیزدهم تیرماه جاری خبر داد.

دکتر سعید سلطان محمدی، با اشاره به اینکه برای ترم تابستانی امسال، 75 واحد درسی برای دانشجویان کلیه رشته ها ارائه خواهد شد اظهار داشت: دانشجویان می توانند برای شرکت در این کلاس ها از 20 خرداد تا 9 تیرماه  به سایت دانشگاه کاشان، دانشکده مجازی مراجعه کرده و در سامانه آموزش های الکترونیک به آدرسoeec.kashanu.ac.ir ثبت نام کنند.

وی، ریاضی 1و 2، فیزیک 1و 2، معادلات دیفرانسیل، فارسی، زبان عمومی، روش تحقیق نظری، مقدمات روش تحقیق در علوم تربیتی، آمار و احتمال مهندسی، بهداشت و تنظیم خانواده، دروس محاسسبات عددی، مبانی کامپیوتر، شیمی عمومی، ریاضی مهندسی و مدار الکتریکی را از جمله دروس ارائه شده برای ترم تابستانی دانشکده مجازی این دانشگاه برشمرد.

رئیس دانشکده مجازی دانشگاه کاشان ، شروع کلاسهای ترم تابستانی را از 10 تیرماه ذکر کرد و افزود: برنامه کلاس های ترم تابستانی دانشکده مجازی این دانشگاه  تا بیست و پنجم مرداد ماه ادامه خواهد داشت.