کسب رتبه دوم مقاله مشترک عضو هیات علمی گروه قرآن وحدیث دانشگاه کاشان در همایش ملی حدیث پژوهش

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۸۴۵۴ اخبار دانشگاه

همزمان با هفته پژوهش، در دهمین همایش ملی حدیث پژوهش مقاله مشترک عضو هیات علمی گروه قرآن وحدیث دکترحسین ستار و دانشجوی مقطع دکتری قرآن و حدیث دانشگاه کاشان خانم زهره شمس موفق به کسب رتبه دوم همایش گردید.

این پژوهش با عنوان "کاوشی پیرامون اعتبار سنت در مبانی حدیثی نزد قرآنیون شیعه" به بررسی جایگاه سنت در نزد قرآنیون معاصر شیعی ایران پرداخته است و نشان داده است که این گروه هم در بیان جایگاه سنت و هم دلایل اعتبار آن دارای تشتت و آرای گوناگون می باشند.

دهمین همایش ملی حدیث پژوهش و هفتمین جشنواره پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث، با هدف تجلیل و تقدیر از پژوهشگران با حضور و سخنرانی دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس مرکز بررسی­های استراتژیک ریاست جمهوری در روز چهار شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ از ساعت 8:۳۰ تا ۱۲ در تالار علامه مجلسی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار شد.

کلید واژه ها: همایش ملی حدیث پژوهش گروه قرآن وحدیث