350 دانشجوی دانشگاه کاشان معتکف می شوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۲۱:۵۵ کد : ۱۸۴۲ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از شرکت 350 دانشجوی این دانشگاه در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد.
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از  شرکت 350 دانشجوی این دانشگاه در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد.

حجت الاسلام عباس خادمیان، اعتکاف را فرصت مناسب برای انس با خدا دانست و افزود: هرساله استقبال دانشجویان برای شرکت در این مراسم معنوی بیشتر می شود.

وی، به شرکت حدود 300 دانشجو در مراسم اعتکاف سال گذشته اشاره کرد و افزود: در نخستین روزهای ثبت نام امسال، ظرفیت ثبت نام دانشجویان برای شرکت در مراسم اعتکاف این دانشگاه تکمیل شد.

وی خاطر نشان کرد: اعتکاف فرصتی است تا انسانی که در پیچ و خم‏های زندگی مادی غرق شده، خود را بازیابد و به قصد بهره بردن از ارزش‏های معنوی از علایق مادی دست ‏بکشد و خود را در اختیار پروردگار بگذارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان،یادآورشد: برای بهره گیری هرچه بیشتر دانشجویان از مراسم معنوی اعتکاف برنامه های عمومی شامل مناجات، آشنایی با سیره و زندگی و اخلاقیات حضرت امام خمینی(ره)، حضور مبلغین در مسجد و برنامه های قرآنی، اعطای بسته های فرهنگی و توزیع نشریه برگزار می شود.

مراسم معنوی اعتکاف همزمان با سراسر کشور از 15 خرداد سیزده رجب تا هفدهم خرداد ادامه دارد.